Пропускане към основното съдържание

Евродепутатът Рамона Стругариу: Г-н Джамбазки, вие ли хвърляхте? Какъв позор!

Рамона Стругариу:
                                            Рамона Стругариу   
Исках да взема думата днес по време на пленарния дебат за медийната свобода, но тъй като не бях разпределена за време за говорене и сините карти не са позволени в този формат, нямах възможност да говоря.

Но ще отправя този въпрос тук към колегата ми Ангел Джамбазки, евродепутатът от България, който беше много фокусиран днес в пленарното си послание по въпроса за независимостта на медията и нейната роля в това да бъдеш пазител на демокрацията:

Г-н Джамбазки, получих изображения от България, където изглежда, че сте хвърляли взривни материали и сте пръскали с вода протестиращи от прозореца. Те бяха мирни протестиращи, изправящи се в защита на демокрацията, независимото правосъдие, върховенството на закона, свободните медии и европейска държава.

Ти ли беше, уважаеми колега? Ти ли направи това?

Публично ви предизвиквам да отговорите на въпроса ми. Защото ако сте вие, възхвалявам независимите медии и хората, които разкриха тези изображения и разбирам вашата неприязън срещу тях. Но такова поведение, уважаеми колега, ако наистина сте вие, не принадлежи на Европейския съюз. Нито пък принадлежи на Европейския парламент. И трябва дълбоко да се срамувате от това. Какъв позор!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.