Пропускане към основното съдържание

Мегз: Мартин Карбовски искаше секс от мен, за да излъчва предавания

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз направи скандални разкрия във Фейсбук за журналиста Мартин Карбовски. Публикуваме ги без редакторска намеса:

Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. 

Ще кажа и още - човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал - е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Също по темата за морала - лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава. Винаги съм била до болка честна - дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата