Пропускане към основното съдържание

Исландия сломи Румъния и продължава да мечтае за Европейско

Исландия се класира на финален бараж за класиране на Евро 2020 след победа с 2:1 над Румъния в Рейкявик. Скандинавците ще се изправят срещу Унгария в битка за място на турнира през следващото лято. 

Гилфи Сигурдсон вкара и двата гола за успеха на Исландия. Точен за северните ни съседи бе Александру Максим. 

В 17-ата минута Гилфи Сигурдсон откри резултата. Играчът на Евертън получи с гръб към вратата, но добре се обърна и стреля с левия крак от границата на наказателното поле, пращайки топката в долния десен ъгъл на вратата на Татарушану.

Десет минути по-късно Финбогасон бе изведен зад защитата на румънците и вкара топката във вратата. Попадението обаче бе отменено заради засада. 

Десет минути преди почивката обаче по-добрата игра на "викингите" в нападение бе материализирана с нов гол на Сигурдсон. Този път "десетката" получи добро подаване от Финбогасон, овладя на гърди и стреля много технично в далечния ъгъл - 2:0.

В 62-ата минута Максим върна един гол от наказателен удар. До края на мача обаче румънците не успяха да стигнат поне до изравнително попадение. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.