Пропускане към основното съдържание

Антверп обърна Лудогорец за седем минути (СНИМКИ)

Лудогорец стартира със загуба участието си в груповата фаза на Лига Европа. Шампионите допуснаха обрат от 1:0 до 1:2 срещу белгийския Антверп в Разград. Гостите демонстрираха класа, а футболистите на Павел Върба им помогнаха да си тръгнат с трите точки за Белгия, след като допуснаха наивни грешки.

Още във втората минута Лудогорец получи правото да изпълни пряк свободен удар, зад топката застана дебютиращият като титуляр Кирил Десподов, но защитниците на гостите изчистиха. Последва корнер, изпълнен от Доминик Янков, но и то не създаде опасност пред вратата на Антверп.

В 10-ата минута Юклерьод подаде в наказателното поле към Беневенте, който обаче прати топката над вратата. Десет минути по-късно Рафаелов стреля от границата на наказателното поле покрай вратата. 

В 22-ата минута последва третата сериозна опасност пред врата на Лудогорец, но Пламен Илиев успя да избие изстрела на Геркенс.

В 30-ата минута Кирил Десподов напредна с топка в крака, стреля и топката се удари в ръката на Де Лает, но след рикошет и съдията правилно реши да не отсъди дузпа. Шест минути по-късно Десподов стреля неточно с глава.

В 42-ата минута след грешка на Антверп топката попадна в Ихинио Марин , който подаде към Десподов, но българският национал стреля слабо и не затрудни стража на гостите.

В края на първата част Кирил Десподов се контузи и напусна игра, а на негово място се появи Елвис Ману.

Веднага след подновяването на играта Лудогорец поведе в резултата. Eлвис Ману подаде към Ихинио Марин, който вкара страхотен гол с плътен шут от дистанция. В 48-ата минута Каули Оливейра стреля покрай вратата. Десетина минути по-късно Каули имаше шанс да вкара втори гол за Лудогорец, но стреля право в ръцете на стража на Антверп.

В 66-ата минута Антверп се върна в мача. Юклерьод центрира от корнер, а Геркенс изпревари Алекс Сантана и вкара топката с глава във вратата на Пламен Илиев. Четири минути по-късно Антверп обърна мача. Рафаелов се възползва от грешка на Алекс Сантана, който се опита да върне към Пламен Илиев и вкара за 2:1.

В 80-ата минута Сисиньо сгреши, което позволи на Ампома да напредне с топка в крака и дас треля към вратата на Пламен Илиев, но българският страж изби.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.