Пропускане към основното съдържание

България записа поредния си провал (СНИМКИ)

България записа поредния си провал под ръководството на Георги Дерменджиев. Националите паднаха с 0:1 от Уелс на ст. "Васил Левски" и са последни групата си от Лигата на нациите.
През първото полувреме футболистите на Георги Дерменджиев изнесоха постна продукция, в която почти не успяха да застрашат вратата на съперника. Гостите от Уелс изпълниха куп корнери и преки свободни удари пред вратата на Николай Михайлов, но и те не стигнаха до чисти голови положения.

В началото на второто полувреме "лъвовете" опитаха малко по-настъпателна игра, а в рамките на няколко минути гостите получиха два жълти картона, а при втория припламнаха искри между двата тима заради грубо нарушение срещу Сисиньо. 

Все пак българите имаха някои интересни ситуации, но така и не успяха да застрашат опасно вратата на съперника, на който му се наложи да прави вратарска смяна в края на срещата.

Мачът започна равностойно с няколко атаки и към двете врати, които не доведоха опасности. Все пак след 5-ата минута Уелс изпълни два преки свободни удара и два корнера пред нашата врата. При вторият ъглов удар Кристиан Димитров увисна и Джо Родън стреля с крак, но топката мина над вратата на Михайлов. След още няколко минути гостите стигнаха до нови два ъглови удара, но и след тях не се стигна до чисто голово положение.

В 11-ата минута Тео Робъртс отправи и първия точен удар към вратата на България, но Михайлов успя да спаси.

Първото по-интересно положение пред вратата на Уелс дойде в 12-ата минута. Антон Недялков направи добро центриране в наказателното поле, но Уейн Хенеси успя да изпревари Божидар Краев. В 19-ата минута Хари Уилсън стреля от опасен пряк свободен удар, но топката премина над вратата на "лъвовете".

Бен Дейвис получи първи жълт картон в мача, след като влезе грубо в краката на Кристиян Малинов, който имаше проблеми с контузия още преди мача срещу Уелс. Като цяло България по никакъв начин не успява да затрудни съперника и да създаде някакво голово положение пред вратата на гостите. В 44-ата минута Георги Йомов опита самостоятелен пробив, но бе съборен пред наказателното поле на гостите. Кирил Десподов направи ужасно центриране и топката излезе в аут.

В началото на второто полувреме Георги Дерменджиев направи принудителна смяна. Кристиан Малинов напусна, а Александър Цветков се появи на неговото място.

В 49-ата минута Хари Уилсън удари Сисиньо с лакет в главата и реферът му показа жълт картон. Секуди по-късно Даниел Джеймс извърши нов груб фаул и също получи жълт картон. Това доведе до искри между двата тима, а от страна на българския отбор в основата бе Сисиньо, срещу когото бе извършено нарушението.

Малко след това България направи и първа по-интересна атака, Божидар Краев опита подаване в наказателното поле, но така тя не стигна до негов съотборник. 

Янис Карабельов се превърна в първия футболист на България, който получи жълт картон за нарушение, което той направи в 52-ата минута. Гостите опитаха директен удар от далечна дистанция, а Михайлов боксира. В 55-ата минута България най-после сътвори интересно голово положение. Кирил Десподов получи добър пас, центрира от ляво, но топката премина малко над главата на Божидар Краев.

Последваха две ситуации, в които реферът показа жълти картони на Сисиньо и Кристиан Димитров. В 60-ата минута резервата на Уелс Рави Матондо нахлу по лявото крило, преодоля защитник, нагласи си топката и стреля, но за щастие на Николай Михайлов топката премина покрай десния стълб.

Минута по-късно България също имаше добра възможност, Янис Карабельо стреля от границата на наказателното поле, но топката премина много встрани от вратата на Уелс.

В 70-ата минута Хари Уилсън в изгодна позиция, но Кристиан Димитров успя да блокира удара му. В 74-ата минута Уелс направи непростим пропуск пред вратата на Николай Михайлов. Рави Матондо получи страхотен пас отдясно и от няколко метра изпрати топката над вратата.

13 минути преди края на срещата гостите извършиха принудителна смяна на своя вратар. Уейн Хенеси тръгна да спасява една топката, която излизаше в ъглов удар, но получи разтежение и се наложи на негово място да се появи Адам Дейвис. Вендага след появата му Тодор Неделев центрира от ъглов удар, но се головото положение се размина. След няколко секунди Георги Йомов засече в глава, но изпрати в аут.

В 82-ата минута Тодор Неделев опита да влезе в наказателното поле, опита да мине между двама футболисти, падна, но реферът не даде знак за нарушение.

В 85-ата минута Уелс поведе. Неко Уилямс центрира от дясно, а Джонатан Уилямс успя да изпрати топката неспасяемо във вратата на Михайлов.

БЪЛГАРИЯ - УЕЛС 0:1
0:1 Джонатан Уилямс 85



Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.