Пропускане към основното съдържание

С маски навън, но пълни дискотеки на мафията

Здравният министър Ангелов, известен с прокобата, че по Великден ще има дефицит на чували за трупове, понеже ще се изнасят с камиони, поиска задължителни маски на открито. И те стават от 22-ри октомври.
Това става точно в навечерието на вдигането на температурите, които в София в четвъртък ще достигнат 20, а в петък – 21 градуса при ясно и слънчево време. И при многократно обясненото дори от професионалните членове на НОЩ по санитарията и заразите мнение, че дишането на чист въздух е супер важно за имунитета на хората и заразяването, особено при есенния вятър е на практика невъзможно.

В същото време едни от най-опасните места за заразяване – дискотеките си остават отворени, а там младежите, освен че са без маски, са и един върху друг, не се спазва и  никакво дистанциране. Това е нещо, което в повечето европейски държави отдавна прекратиха, като ги затвориха до второ нареждане.

Защо на властта са й толкова мили дискотеките ли?

Ами, защото ги държи мафията. Те са място, където бързо се превъртат мръсни пари, без да се води нормална отчетност дори за дължимите данъци върху тях. А НАП се прави, че не вижда как десетки милиони на данъкоплатците всеки месец потъват в джобовете на босовете, докато данъчните преследват рекламодателите на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану, а от 4 години – и на 19 минути. Мижи и полицията.

Дискотеките също така са основният пазар на дрога – традиционна и синтетична, в София и страната. Нали се сещате, че не е случайно, че именно в меката на нощните клубове – повечето напълно незаконни, в Студентския град на столицата, бяха изнамерени над 300 кг кока преди месеци. Така и не се разбра какво се случи с този наркотик на стойност десетки милиона лева. А шоуто продължава с пълна сила, докато МВР бие и обгазява протестиращи.

Дискотеките са и основна пиаца за търговия с жени - нелегална проституция, чиито приходи също са многоцифрена сума всеки месец и също спирането на тази машина за пари не е интересно дори за НАП, при постоянните хленчове за намаляващите приходи в хазната. МВР е пас и по тази тема, независимо, че официално България има огромен проблем с това, хъб е за прекарване – трафик на хора, особено жени, от бившия СССР, Китай и други места към Западна Европа и непрекъснато е под наблюдение от партньорските служби заради тази известна на всички практика, която не иска и не иска да прекрати.

Дискотеките също така са и основен развъдник на чалгата, а неин цар и господар, както е широко известно, е един от създателите на управляващата партия ГЕРБ – Митко Димитров – Пайнера. Неслучайно някои от най-известните клубове ги държат или са им лица негови бивши и настоящи подопечни артисти. Техните образи красят и рекламите им. Особено в Студентския град. Преди 10 г. НАП при тогавашния си ръководител Кр. Стефанов направи хайка и установи, че чалгата не си плаща милиони данъци от хонорари. При това известно от официалните справки, а не от истинските – укриването на налози в този бранш също е в размер на десетки милиони лева и също така е свързано с мафиотския бизнес в дискотеките.

Защо намаляват музиката като епидемична мярка?

Най-големият хит в цялата каша в главите на управляващите е „анти-епидемичната мярка” намаляване на звука в нощните заведения. Не е ясно какъв точно ефект, освен голям смях, се очаква да предизвика тази смела крачка на властта.

19min.bg


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.