Пропускане към основното съдържание

ЛАСК – Лудогорец (4:3)

Лудогорец е гост на ЛАСК в Линц за мач от Група "J" на Лига Европа. На старта българските шампиони загубиха в Разград от Антверп с 1:2 и впоследствие се разделиха с треньора си Павел Върба, така че в Австрия са водени от Станислав Генчев.

Той ще води временно „орлите“ и трябва да решава редица кадрови проблеми, защото с контузии са двамата нападатели Ихинио Марин и Клаудиу Кешеру, както и родният национал Кирил Десподов.

Самият Генчев вече има опит начело на отбора - миналата година успя да го изведе до директните елиминации в Лига Европа, където Лудогорец отпадна от Интер.

ЛАСК, от своя страна, се намира в добра форма и играе стабилно в австрийската Бундеслита, през този сезон има 10 точки от 5 мача, но също започна със загуба в груповата фаза на Лига Европа, отстъпвайки с 0:3 пред Тотнъм в Лондон.

Арбитър на мача, който стартира в 19:55 часа, е испанецът Хавиер Естрада Фернандес.

Любопитното е, че за първи път негова сънародничка бе назначена за асистентка и край тъчлинията дебют на такова ниво прави Гуаделупе Порас Аюсо.

Мачът ЛАСК – Лудогорец в Линц стартира в 19:55 часа и е пряко в ефира на bTV Action.

На живо ТУК и ТУК (още линкове ТУК)

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ЛАСК ЛИНЦ: 1. Шлагер, 6. Весингер, 18. Трьонър (к), 5. Филипович, 26. Ранфтъл, 31. Гъргич, 10. Михорл, 30. Андраде, 17. Грубер, 14. Балич, 29. Рагуж;

Треньор: Доминик Талхамер

ЛУДОГОРЕЦ: 23. Илиев, 3. Недялков, 24. Вердон, 30. Моци (к), 4. Сисиньо, 7. Сантана, 25. Баджи, 64. Янков, 37. Текпетей, 12. Анисе, 10. Елвис Ману;

Треньор: Станислав Генчев.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.