Пропускане към основното съдържание

България - Уелс (0:1)


България приема тима на Уелс в двубой от група 4 на Лига В в турнира Лигата на нациите.  Селекционерът Георги Дерменджиев обяви стартовите 11 за срещата. Специалистът направи четири промени от мача с Унгария (1:3) преди по-малко от седмица на стадион "Васил Левски", както и шест промени от мача с Финландия (0:2) преди няколко дни.

Николай Михайлов се завръща на вратата на "трикольорите" след 16 месеца. Капитанът "сините" не е играл за "лъвовете" от загубата с 2:3 в София срещу Косово през юни 2019 година. Опитният вратар е капитан в отсъствието на Петър Занев, Георги Костадинов и Васил Божиков.

Защитата пред него е състав Сисиньо, Георги Терзиев, Кристиян Димитров и Антон Недялков. Кристиян Малинов и Янис Карабельов са опорни халфове, а Георги Йомов и Кирил Десподов са двете крила, докато Тодор Неделев действа зад Божидар Краев.

СЪСТАВИТЕ:

БЪЛГАРИЯ: Николай Михайлов, Сисиньо, Георги Терзиев, Кристиян Димитров, Антон Недялков, Кристиян Малинов, Янис Карабельов, Георги Йомов, Тодор Неделев, Кирил Десподов, Божидар Краев

УЕЛС: 1. Хенеси, 3. Уилямс, 4. Дейвис, 6. Родон, 7. Уилсън, 9. Робъртс, 13. Мефън, 15. Ампаду, 17. Норингтън-Дейвис, 19. Смит, 20. Джеймс


ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.