Пропускане към основното съдържание

Левски достигна до равенство след 0:3 срещу ЦСКА-София

Сборният тим на Левски от 90-те години до днес успя до достигне до равенство 3:3, след като губеше с 0:3 от отбора на ЦСКА-София в дерби среща от WINBET е-футбол лига. Двубоят беше излъчен по Sportal TV, като сините бяха управлявани от геймъра Цветомир Петров, а червените бяха под контрола на състезателя на Литекс Йоан Бауренски.

ЦСКА-София поведе в 20-ата минута с гол на Али Соу, 5 минути по-късно Греъм Кери запрати топката в долния десен ъгъл и отбеляза втория гол за червените. След изпълнение на дузпа, тимът от „Българска армия“ увеличи резултата на 0:3. 

Последваха минутите на „Левски“, който реализира първото си попадение чрез Наско Сираков в 34-ата минута. Отново голмайсторът на сините вкара дузпа през втората част и сведе разликата в резултата до едно попадение. Последва силен натиск пред вратата на сините и дясната греда спаси отбора от нов гол на червените. 

Левски успя да изравни резултата в добавеното от съдията време, когато гол отбеляза легендарния защитник на сините Николай Илиев. В ответната атака ЦСКА-София имаше шанс все пак да вземе трите точки, но Димитър Иванков направи страхотно спасяване.

Вторият телевизионен мач за вчерашния ден беше първият, който противопоставя две дами в WINBET е-футбол лига. Архитектката Йоана Пенелова – Петрова с Левски (София) се изправи срещу Гергана Георгиева с Пирин (Благоевград). 

С две попадения на Робърта и едно на Паулиньо Левски поведе с 3:0 през първото полувреме. Пирин върна попадение в 77-ата минута чрез Йорданов, но в края Боби Цонев оформи крайния резултат 4:1.

В днешните мачове от WINBET е-футбол лига ще има три тима от Югозапада. Пирин (Благоевград)Пирин (Благоевград) ще срещне Пирин (Разлог), а Пирин (Гоце Делчев) ще гостува на Царско село.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.