Пропускане към основното съдържание

Португалия разнищи Хърватия и без Роналдо

Португалия се справи и без Кристиано Роналдо и разнищи Хърватия с 4:1 в мач от Лигата на нациите. Двубоят бе от Група А и се играе на "До Драгао".

Головете за настоящия европейски шампион вкараха Жоао Кансело в 41-ата минута, Диого Жота 13 минути след почивката и Жоао Феликс в 70-ата минути. Кансело напредна много добре по десния фланг, влезе към наказателното поле и с левия си крак прератира вратаря на хърватите. 

Жота пък се възползва от чудесно извеждащо подаване на Рафаел Герейро и реализира второто попадение. Бернардо Силво пък пусна към Феликс в 70-ата минута и с чудесен удар от дъгата на наказателното поле той подсигури успеха на португалците. В края Петкович вкара след извеждащ пас на Ребич. В продължението Андре Силва оформи крайното 4:1 след като засече центриране от корнер.

Голямата звезда Кристиано Роналдо изгледа мача от трибуните. По-рано стана ясно, че асът на Ювентус има инфекция след като е бил ужилен от пчела.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

ГАДНО: Хлебарки налазиха Фитнес Pulse (СНИМКИ)

Крайно занемарена е хигиената във веригата от фитнеси Pulse.