Пропускане към основното съдържание

Драголюб Симонович: Още през 2011 г. беше ясно, че Борисов има връзка с Борислава Йовчева (ВИДЕО)

Бившият треньор на ЦСКА Драголюб Симонович-Дуци разказа в предаването ЕвроДикоФ информация за брата на Борислава Йовчева Станко Йовчев, която е спрягана за любовница на премиера Бойко Борисов.

Борислава Йовчева е замесена в скандала около премиера за къщата в Барселона, която вероятно Борисов е купил.

През 2011 Симонович е назначен за главен мениджър в ЦСКА, а от 23 октомври е съветник на старши треньора Димитър Пенев. По това време в ЦСКА играе и братът на Йовчева. 

"Когато аз влязох в клуба Станко Йовчев е най-важният човек в отбора. Предупредиха ме, че най-важното е да не се контузи и да не се случи нещо. То беше ясно на всички, в момента не знам защо никой не говори. Станко дойде половин година преди аз да дойда и беше ясно. По това време тогавашният и сегашен министър-председател си имаше връзка със сестрата на Станко - Борислава Йовчева", коментира Симонович.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.