Пропускане към основното съдържание

Интер попиля Шахтьор и е на финал в Лига Европа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Интер не допусна изненада срещу Шахтьор (Донецк) и се класира с лекота за финала в Лига Европа. Тимът на Антонио Конте спечели с 5:0 срещу украинците на ст.  "Меркур Шпил-Арена" в Дюселдорф и петък ще спори със Севиля за трофея.

В шестата минута Брозович центрира на далечната греда от фаул, където опита да подаде на Годин, но топката подмина всички.

В 19-ата минута Барела центрира от десния фланг и намери по отличен начин Лаутаро Мартинес, който изпревари Кривцов и отблизо с глава простреля по брутален начин Пятов за 1:0.

10 минути по-късно Додо получи перфектен пас вдясно в наказателното поле, опита финт и подаване, но коженото кълбо бе изчистено в корнер. След неговото изпълнение на първата греда обаче защитата се справи безпроблемно.

В 34-ата минута Барела пробва диагонален шут в близкия ъгъл на Пятов, но стражът парира.

В 43-ата минута Маркос Антонио стреля фронтално от двайсетина метра след поредица от подавания пред пеналтерията на символичните домакини.

В 48-ата минута Мартинес открадна топката от противников бранител и изпълни прехвърлящ удар, но Пятов се разтегна и спаси.

Три минути след това Лукаку се освободи от Кочолава и опита късмета си с десния крак по земя в левия ъгъл, но встрани от вратата.

В 62-ата минута Мораеш се вклини между Де Врай и Бастони и стреля от близо с глава, но Ханданович улови, след като първоначално изпусна топката.

В ответната атака след изпълнение на ъглов удар Данило Д'Амброзио се извиси над Матвийенко и с безпощаден удар с глава препарира Пятов за 2:0.

В 72-ата минута Лукаку напредна мощно през центъра и шутира по земя, но слабо и в Пятов.

120 секунди по-късно Лаутаро Мартинес сложи точка на спора. Степаненко загуби топката в своята половина, Лукаку подаде към Галярдини, той му върна, а белгиецът моментално предостави на аржентинеца, който с безпощаден изстрел с десния крак препарира Пятов и направи резултата класически.

В 78-ата минута нова грешка в собствената половина от украинците позволи на Лаутаро да овладее и да намери вдясно непокритив Лукаку, който по хладнокръвен начин разстреля в близкия ъгъл Андрий Пятов.

84-ата минута дойде твърде скоро за Шахтьор. Ромелу Лукаку бе намерен в центъра на терена, обърна се с топка в крака, преодоля Кочолава и с диагонален плътен удар отчая Пятов за пети път. 

Лига Европа, 1/2-финал

Интер - Шахтьор Донецк 5:0

1:0 Лаутаро Мартинес 19'

2:0 Данило Д'Амброзио 64'

3:0 Лаутаро Мартинес 74'

4:0 Ромелу Лукаку 78'

5:0 Лукаку 84'

Жълти картони: Тайсон (Ш) 58'

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.