Пропускане към основното съдържание

Има нещо твърде неприлично около Христо Иванов

Има нещо твърде неприлично около дейността на бившия министър на правосъдието Христо Иванов, който между другото беше на този пост в правителство на Бойко Борисов. Именно Иванов беше част от групата, която докара с протести Бойко Борисов и Дeлян Пеевски на власт. Хората на Иванов гласуваха с ГЕРБ в парламента като коалиционен партньор, а сега той обсебва протестите срещу Борисов и Гешев.  

Има нещо обаче още по-скандално, около новия лидер на протестите, а именно, че той, а не някой друг прокара съдебна реформа, която бетонира Иван Гешев за главен прокурор. Сега гръмко Христо Иванов иска да го свали, вероятно с надеждата, че той ще седне на стола на обвинител №1.

Гони Мая Манолова от протеста, защото била час от статуквото, а той да не би да е ново лице? Все пак е бил министър в кабинета на човек, който сега иска да събори.

Ако партия Да, България! влезе в парламента, с кого ще се коалира, естествено с ГЕРБ. Няма как партия с 5-6 процента да управлява сама или да е първа политическа сила. Ако влезне в парламента, Христо Иванов най-вероятно ще каже, че в името на народа ще трябва да стане коалиционен партньор на Бирисов, да този Бойко Борисов, който сега иска да свали от власт. 

Христо Иванов и неговата партия отдавна искат да изместят ДПС от ролята на балансьор в парламента. Не случайно лидера на Орлов мост атакува щедро Доган и Пеевски, но не казва нищо срещу Иво Прокопиев. Да не би и Христо Иванов, подобно на Гешев да атакува избирателно българските олигарси? 

Тогава с какво е по-различен Христо Иванов от тези, които сега иска да свали от власт?

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.