Пропускане към основното съдържание

ЦСКА спечели Купата сред феновете

Зорница Александрова
ЦСКА не успя да стигне до трофей през тази година, но подкрепата на многобройните "червени" фенове вдъхва надежда, че идва времето и на успехите. Не би трябвало да се забравя и факта, че в ерата на Гриша Ганчев - Литекс четири пъти стана шампион и още толкова пъти спечели Купата на България. Сега с ЦСКА при тази подкрепа и обединение на "червените" фенове е невъзможно да няма нови титли и купи. Въпрос е само на време! 

Противно на злите езици, ултрасите на "червения" отбор показаха, че са единни, като при победите така и при загубите. Доказа го "Сектор" Г по време на Вечното дерби, доказаха го и феновете на финала за Купата. 

Дано футболистите на ЦСКА се доближат до нивото на привържениците и тогава нещата ще станат доста по-положителни. "Червеният" отбор има най-важната основа за успеха - силна подкрепа от трибуните, нещо, за което не малко отбори могат само да си мечтаят. 


В Япония е практика някои по-скромни отбори да ползват услугата - "агитка под наем", именно защото страдат от сериозен недостиг на фенска подкрепа по трибуните. Може скоро да станем свидетели на подобна практика и у нас, но едно е сигурно ЦСКА е шампион на трибуните. 

д-р Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.