Пропускане към основното съдържание

Роналдо изравни Ромарио и вече е на 33 от абсолютния рекорд на Пеле по голове

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо записа впечатляващо постижение. В мача от 34-ия кръг на Серия А срещу Лацио той вкара 2 гола, които бяха негов 733-ти и 734-ти в кариерата. Мачът в Торино завърши с победа за домакините с 2:1.

35-годишният португалец вече има толкова попадения, колкото и бразилската легенда Ромарио. Тази статистика разглежда само реализираните голове в официални турнири. На Роналдо му остава да вкара още 33 попадения, за да изравни Пеле, който е носител на абсолютния рекорд. Бразилецът е вкарал 767 гола в кариерата си.

Големият съперник на португалеца и другата славна голяма звезда на нашето време - Лионел Меси, изостава сериозно в тази класация. Капитанът на Барселона е забил 716 гола и заема петото място. Между него и Роналдо е германската легенда Герд Мюлер, който има само 4 попадения повече от аржентинеца.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.