Пропускане към основното съдържание

Чакам ФК Железница в Първа лига

Красивата страна на спорта
Аз съм от старите фенове, спомням си времето, когато имаше една "В група". Факт, който малко така наречени спортни журналисти знаят. Спомням си и стария формат на "А" група. 15 отбора с три директно изпадащи в "Б" група и три директно влизащи.

Нямаше схеми, плейофи, с една дума не ти трябваше висше образование, за да можеш да си направиш сметка, как се става шампион и кой изпада. Спомнян си и времето, когато Миньор и Металург правиха пернишки дербита в "А" група. Спомням си и времето, когато в "А" група имаше цели четири пловдивски отбора - Ботев, Локо Пд, Марица и Раковски. 

Спомням си и отборите на Шумен и Добруджа.Спомням си времето, когато моят ЦСКА би Лекс с 12:0 в мач за Купата на България. След това Лекс стана Литекс и ни биха с 8:0 в мач от първенството. Спомням си и най-слабото представяне на отбор в "А" група. Това е отборът на Раковски, който за 30 мача стигна до само една точка, нулево равенство със Спартак Варна. Спомням си и коравият отбор на Беласица и винаги стабилно представящия се отбор на Спартак Варна. 

От по-близкото минало си спомням и представянето на Локо Мездра и Любимец. Искам след време да напиша и - Спомням си участието на ФК Железница в Първа лига. Такива симпатични отбори винаги оставят следа и имат място в професионалния ни футбол.

д-р Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.