Пропускане към основното съдържание

Трудна победа на Барса (СНИМКИ)

Барселона временно отново пое водачеството в Ла Лига след домакинска победа с 1:0 над Атлетик Билбао в среща от 31-ия кръг. Успехът не дойде лесно, а Иван Ракитич се превърна в герой с попадение в 71-ата минута. Каталунците временно водят с три точки пред Реал Мадрид, който в сряда вечер посреща Майорка.

Усърдният натиск на "синьо-червените" даде резултат в 71-ата минута. Меси центрира на втора греда за Артуро Видал, който от чудесна позиция прсто върна топката в наказателното поле. Домакините задържаха топката, Меси с помощта и на рикошет намери включилия се Иван Ракитич, който отблизо разстреля вратаря за 1:0.

Две минути по-късно каталунците изградиха нова добра атака. Меси "по конец" намери Суарес, който дриблира успешно в наказателното поле, ала ударът му беше отклонен и топката излезе в корнер. В 80-ата "десетката" на Барселона успя да финтира двама бранители в наказателното поле и завъртя топката по диагонала. Мъничко не му достигна, за да порази вратата на "лъвовете". 

В 84-ата гостите от Страната на баските пропуснаха идеална възможност: Микел Баленсиага центрира отляво, Тер Стеген излезе неразчетено, но Раул Гарсия не очакваше топка пред празната врата. 

В 89-ата Ансу Фати "преряза" по страхотен начин отбраната на съперника и освободи Лео Меси за изстрел. Ла Пулга шутира от 21 метра, получи се лек рикошет и топката премина покрай гредата. В 94-ата "лос кулес" чудесно се измъкнаха от пресата, Видал изведе Жорди Алба отляво. Левият бек центрира именно за чилиеца в наказателното поле, като посрещна топката от въздуха, но стреля в тялото на вратаря. При добавката Ансу Фати нацели греда отблизо. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.