Пропускане към основното съдържание

Срамният запис на Бойко Борисов е пуснат от Вальо Златев?

Бойко Борисов е в паника след уличаващият аудиозапис, в който се чува да нарича шефката на парламента от собствената си партия Цвета Караянчева „проста кърджалийска пу*ка” и да обещава, че ще „прибЕрем 100-200 къщи за гости”. Записът най-вероятно е пуснат от приближения му олигарх Валентин Златев!

Според източнци на Narod.bg компроматът е записан от човек, който има достъп до светая светих на Бойко Борисов – къщата му в Банкя. Два различни информатора твърдят, че е напълно възможно „къртицата” да е именно правешкия олигарх Валентин Златев.

Записът е направен през април 2019-а като застраховка, че някой ден Борисов няма да се обърне срещу самия него, предположиха запознати пред Narod.bg.

Наскоро първи залп срещу уж недосегаемия нефтен бос даде коалиционният партньор на ГЕРБ Валери Симеонов. В няколко свои медийни изяви лидерът на НФСБ обясни, че битката му е срещу олигархията и в списъка му е и Валентин Златев. „Би трябвало той да е следващият, каза председателят на НФСБ.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.