Пропускане към основното съдържание

Реал М отново е на две точки от Барселона

Реал (Мардид) спечели с 3:0 домакинството си на Валенсия от 29-ия кръг на Ла Лига и отново се доближи на само две точки от лидера Барселона. Борбата за титлата в Испания ще бъде ожесточена, още днес каталунците гостуват на третия Севиля, а в неделя селекцията на Зидан излиза срещу Реал Сосиедад в Сан Себастиян.

Първият точен удар в днешния мач беше към вратата на Валенсия. Отправи го Каземиро в 4-ата минута, от Яспер Силесен спаси. Седем след това Тони Кроос също пробва мерника си, но отново без успех. 

В 12-ата минута се стигна и до най-добрата възможност за домакините до момента. Еден Азар бе изведен очи в очи с вратаря, който обаче спечели задочния двубой между двамата. Гостите също можеха да вкарат. В 14-ата минута те организираха контраатака, при която Родриго Морено беше изведен зад защитата и стреля в гредата. Три след това Каземиро стреля в ръцете на Силесен.

В 21-ата минута "прилепите" вкараха. Родриго Морено получи чудесен извеждащ пас от Карлос Солер и прати топката в мрежата. Попадението обаче беше отменено след намесата на ВАР заради засада на Макси Гомес, който при паса към Родриго беше на пътя на топката и влияеше на играта.

Реал имаше нова добра възможност в 29-ата минута, когато Карвахал се включи в атака и изскочи очи в очи със Силесен. Вратарят на Валенсия обаче направи поредно важно спасяване.  В 44-ата минута Тибо Куртоа също трябваше да се намесва, за да парира далечен удар на Жофри Кондогбия.

Реал Мадрид откри в 61-ата минута. Бензема получи отлично подаване от Еден Азар и изведе тима си напред в резултата. В 74-ата Марко Асенсио, който влезе малко преди това, направи резултата 2:0.

В 85-ата минута на двубоя Кроос стреля опасно, но Силесен спаси. Все пак две минути по-късно авторът на втория гол за Реал - Асенсио прати отличен пас към Бензема, който с елегантен удар направи резултата 3:0. 

В 89-ата минута на срещата гостите останаха с 10 души на терена след директен червен картон на Лий.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.