Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛНО: Мутафчийски: Очаквам яко да измрат (ВИДЕО)

Със странно заклинание, неприсъщо на лекар, ген. Мутафчийски завърши интервюто си с Мира Бенатова:
Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат! Ей ще видиш! Така приключва интервюто на председателя на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски с журналистката Миролюба Бенатова.

Интервюто е взето вчера и беше излъчено тази вечер в "AЛTERNATIVATA" по TV1 - предаването, създадено от Милен Цветков и Генка Шикерова.

Това ли трябва да е поведението на един лекар и генерал?


ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Мутафчийски с ново скандално изказване


Коментари

  1. Много важности взеха да си предават, каточели!

    ОтговорИзтриване
  2. Този не заслужава нищо! Лекар бил! Забравил е "що е лекар"! Кълне като стара злобарка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. АКО ВИЕ БЯХТЕ НА НЕГОВО МЯСТО.ВСЕКИ ДЕН ДА ВИ ЗАНИМАВАТ С ВЪПРОСИ КОЙТО И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ОТГОВОРА.КАК БИХТЕ СЕ ПОЧУВСТВАЛИ.НЕ МИСИРКИ АМИ КАУНИ ДА БЕШЕ ГИ НАРЕКЪЛ НЯМАШЕ ДА СГРЕШИ.ТОЙ Е СТИГНАЛ ДО ТАМ КОЙТО НЕЕ СТИГНАЛ.ИЛИ АКО Е СТИГНАЛ НЯМА КАК ДА СЕ ДОКАЖЕ,И ЗАТОВА СЕ ЗЛОБАРИ И РОПТАЕ,НЕ ДОУМЯВАМ ЗАЩО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ВИЖДАТ ПО УЛИЧИТЕ КАМИОНИ БИЛО ТО ВОЕННИ ИЛИ ХЛАДИЛНИ И ДО КАЗАНИТЕ ЧУВАЛИ ПЪЛНИ С ТРУПОВЕ КАК СЕ КАЧВАТ В ТЯХ.ИЛИ НЯКОЙ ИЛИ НЯКОЙ НА НЕЩО Е ОБЕЩАЛ И СЕГА НЕ СЕ СБЪДВАТ ПРЕДСКАЗАНИЯТА.И ТОЗИ Е ДАЛ НЕКАКВИ ПАРИ НА ВЯТЪРА ЗА КАМИОНИ ЧУВАЛИ И ДРУГИ РАЗХОДИ.СЕГА СИ ИСКА РАЗХОДА В ЕНТИ РАЗМЕР.ТА З АМЕН ГЕНЕРАЛА СИ СВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА, ДАЛИ КАТО ЛЕКАР ИЛИ КАТО ГЕНЕРАЛ ИЛИ КАТО ГРАЖДАНИН НО МИСЛЯ ЧЕ СИ Я СВЪРШИ КАТО ПЪРВО КАТО ГРАЖДАНИН И ПОСЛЕ КАТО ЛЕКАР.ЗАЩОТО АКО БЕШЕ КАТО ГЕНЕРАЛ ТО ТОГАВА ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ НИ МЪРДАШЕ И ЕДВАЛИ БИХМЕ СЕ ОПРАВИЛИ И ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА.ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГО ЕНЯ ДАЛИ ИМА БЕЗРАБОТНИ ИЛИ НЯМА РАБОТА.ВОЕННИТЕ СА НА ЯСЛА И СИ ВЪРШАТ ДОСТОЙНО РАБОТАТА СИ.И ПОЛИТИЦИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ТЯХ И ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАХВАЩАТ.И АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ ДА ИМА ПЪЛНИ ЧУВАЛИ С ТРУПОВЕ И ДОРИ ДАНЕ СТИГАТ ЧУВАЛИТЕ И КАМИОНИТЕ.И ДАНО ТОЗИ КОЙТО ГИ Е ЗАКУПИЛ ДА СЕ НАХРАНИ ДОБРЕ,И ТОЗИ КОЙТО МУ Е ДАЛ АКЪЛА.

      Изтриване
  3. Nishto novo, balgarite nikoga ne sa uvajavali svote geroi! Tozi maj spasi Balgariq. Do sega! Poklon!

    ОтговорИзтриване
  4. Браво каза им го...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. НАЙ ПОСЛЕ ГО КАЗА И АЗ ТОВА ОЧАКВАХ ОТ НЕБЛАГОДАРНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.КОЙТО ТОЧНО ТОВА ИСКАШЕ.ЧОВЕКА ЗА МЕН Е ЧОВЕК. НЕ МОЖА ДА ИЗДЪРЖИ НА КОМПРОМАТИТЕ КОЙТО НЕПРЕСТАННО СЕ ПОДКЛАЖДАХА ОТ НЯКОЙ ПАРТИЙИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЧНОСТИ.И МНОГО ХОРА СЕ НАДЪХВАХА ДА СЕ СЛУЧИ НАЙ-ЛОШОТО. И ДА ПОГНАТ И ЩАБА И ПРАВИТЕЛСТВОТО.И МАНГЪРОВ СЪС СВОЙТЕ НЕДОМЛЪВКИ ДА СЕ НОСИ ИЛИ ДАНЕ СЕ НОСИ ПОЧНА ДА ЗАЕКВА КАТО СЕДМОКЛАСНИЧКА НА ИЗПИТ ПО БИОЛОГИЯ.ТО СЕ ВИДЯ КОЙТО СА ПРОТИВ ЩАБА КАКВИ ГИ ВЪРШАТ.НО АКО БЯХА НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ ЕДВАЛИ БИХА СЕ ДЪРЖАЛИ ТАКА,НО СЛЕД КАТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ЕДНОЛИЧЕН ПИАР.СЕГА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЩАБА ДА СЕ ОТЕГЛЯТ ОТ ТОВА КОЕТО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРИЯ ВАРИЯНТ,ОТ КОЛКОТО ДА ГИ ОПЛЮВАТ ЗА ТИРОВЕ ЧУВАЛИ И ТРУПОВЕ.ХВАЛА НА ВАС ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ. НЕКА ДРУГИ ДА ПРОДЪЛЖАТ МЕРКИТЕ С ЕПИДЕМИЯТА.НО ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ТОВА КОЕТО Е НАПРАВЕНО.НЕЩО НОВО И РАДИКАЛНО.

      Изтриване
  5. Нормално!Човекът колкото и да е железен и каквото и самообладание и хладнокръвие да спазва накрая не му издържаха нарвите! Какво само хулите и недоволствате вместо да се радвате, че сте добре и всичко ни се размина(засега)! Забравихме качествата и ценностите си, морал, скруполи, човещина, състрадателност... Природата ни го връща,управляващите ни крадат и манипулират! Нека ни така!Евала Мутафчийски!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.