Пропускане към основното съдържание

Извънредното положение трябва да бъде прекъснато веднага

Смятам, че извънредното положение е неефективно. Щабът е неефективен.

За радост българският народ е здрав. Застрашени са основно възрастните хора.

Министър-председателят прави хаотични действия, няма план и води държавата към хаос и разруха. И ако не се вземат веднага сериозни, различни мерки, ще последва икономически колапс, който ще бъде много пъти по-страшен от коронавируса. Затова извънредното положение трябва да прекъсне веднага.

Този безмислен щаб да престане да съществува. Държавата да отдели пари, за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора. Те да получат достатъчно финансова помощ, за да могат да преодолеят рисковия период. Държавата може да си позволи да направи всичко необходимо, като грижи, храна, асистенти, за да запазим живота на нашите бащи и майки, дядовци и баби. А всички млади трябва да излязат да работят, да се разхождат свободно по парковете и въобще – да живеят. Всички молове, хотели, ресторанти, магазини да бъдат отворени веднага.

Сутринта слушах министъра на туризма Ангелкова. Тя говори 1 час и не каза нищо. Тоест тя наистина не каза абсолютно нищо. Тя няма никаква идея и никакъв план какво ще се случи с туристическия бизнес това лято. Тя е абсолютно неспособна да взима правилните решения, особено в такава кризисна ситуация. След като всяка държава е оставена да се оправя сама, дори в ЕС, трябва веднага да се отворят хотелите в България и да се направи всичко възможно и адекватно те да бъдат правилния избор за българските туристи. И въобще – трябва да се направи всичко възможно бързо и безапелационно да започнем да се справяме с тази криза.

Извънредната ситуация изисква извънредни мерки.

Слави Трифонов, Фейсбук

Коментари

  1. "...за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора..."
    Това е толкова противно,глупако! Аз съм възрастен,без заболявания и ако тръгнем пеш,има да се влачиш зад мен!Защо искаш да ме карантинираш? Та, всичко,което ползваш е построено от нас възрастните или е надстроено върху него!С ние го дължим на нашите бащи и майки и прадеди.На тях дължим България,те ни я оставиха и я имаме...поне за сега!ВИЕ ПО- НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ,ОСВЕН ЧАЛГА И ЧУЖДО,КАКВО ЩЕ ОСТАВИТЕ НА ПОКОЛЕНИЯТА? Примерът за "ИЗЛИШНИТЕ СТАРЦИ".рязането на родовите корени и подмяната на хилядолетни традиции и ценности с нови,педерастки!Карай,важното е да сте добре материално и да сте известни! И ако това е така,ЗАЩО СТЕ НА ТОЗИ СВЯТ ИЗОБЩО? НЕМИЛИ,НЕДРАГИ БОГАТИ,НО ПРОСТАЦИ БЕЗ КАУЗА!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.