Пропускане към основното съдържание

Сблъсъци с полицията във Факултета (ВИДЕО)

Полицията използва сила в столичния квартал Факултета. На видео се вижда как няколко полицаи с юмруци и ритници налагат няколко жители на квартала. Сблъсъкът се случва на входа на квартала на “границата” с Красно село.

Според пресцентъра на столичната дирекция на полицията 4-5 жители на квартала във видимо нетрезво състояние се опитвали да минат през КПП-то, за да си купят алкохол. Дори е подаден сигнал на телефон 112 за това.

Много ясно, че полицаите така ще кажат, отговориха от квартала. Според едни хората са отивали на работа, а според други са отивали за храна до близкия супермаркет. “Тези полицаи даже не ги пускат за храна, те не от коронавирус ще умрат, а от глад. Трябва да се вземат мерки. И ние сме граждани на България”, написа ни наш читател от махалата.

“Целия квартал е под блокада на'секаде полиция и не ни пускат да излизаме”, оплака се друг жител на квартала.

“Вземете някакви мерки, защото ако циганите само 3 дни не отиват на работа от чистотата, какво ще стане със вас? Не коронавирус, а корони с вирус ще има”, призова един от събеседниците ни.

От СДВР казаха, че ако имат причини, като ходене на работа или на лекар, жителите на квартала се пускат да излизат.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.