Пропускане към основното съдържание

Русия предупреди Европа за ядрена война (ВИДЕО)

САЩ разполагат ядрени оръжия в Европа и се готвят да ги използват. Това заяви Владимир Ермаков, директор на отдела за неразпространение и контрол на оръжията на руското министерство на външните работи.

"За съжаление някои държави зависими от Вашингтон се преструват, че нищо не се случва или просто се страхуват да си помислят за провокативния характер на факта, че в 21-век на територията на Европа върви подготовка за използването на ядрени оръжия", заяви Ермаков. 

В същото време турски медии съобщават, че пет самолета Глобълмастър трето поколение са излетели  от авиобаза Рамщайн (Германия) и са кацнали в авиобаза Инджирлик в Турция. Транспортните самолети са прехвърлили голяма част от атомното оръжие в Германия, Полша и една от балтийските страни. Представител на американското командване на военно въздушните сили пожелал анонимност е съобщил, че в началото на месец март ядрените боеприпаси са били доставени в американската база в Полша, разположена в района на село Повиц, недалеч от град Познан. 

Сега Съединените американски щати разполагат с повече от 600 междуконтинентални балестични ракети, докато Русия има 501 бойни глави, готови за действие. Общият брой на ядрените бойни глави на САЩ е 1 393 единици, а в Русия 1 561. В същото време Вашингтон смята, че има право на ядрен удар, а Москва спрямо доктрината си може да използва ядрено оръжие, само ако срещу нея се използват оръжия за масово унищожение и има заплаха за съществуването на държавата.

Коментари

  1. И накрая :
    Маминко , я сам се посрало...
    И се появил нов проток между Мексико и Канада. Проток имени Путина.

    ОтговорИзтриване
  2. Hahahah haresva mi kak razsujdavash, 😁😁😁😁

    ОтговорИзтриване
  3. САЩ над всичко гяури

    ОтговорИзтриване
  4. Не е сега момента за самодоволно израззяване и изказване на мнения.Всичко може да се случи.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.