Пропускане към основното съдържание

Коронавируса е генно променена чума

Коронавируса е генно променена чума, което от своя страна обяснява армейските кордони около градовете, вече стрелящи на месо по всички опитващи се да ги напуснат. Обяснява и вече достигналите 60 млн. души под строга карантина.

Всички признаци на заболяването са сходни със симптомите при Белодромната чума. След заразяване следва висока температура, болки в главата, крайниците, кръста, остра пневмония, оттам вторично заразяване на други хора по въздушно-капков път, обща слабост (хората припадат, както си вървят, за което има достатъчно видеозаписи в мрежата). Версията за изяден прилеп, от който тръгнала заразата също може да говори за чума. Щамовете са стотици, но повечето са подвластни на въздействието на антибиотици, които снижават смъртността до 7-8%. Но модифицирана генна чума най-вероятно не може да се лекува по този начин. И засега е неизвестно какво е противодействието срещу нея.

Смъртността е 100% при липса на лечение - умира се за два-три дни.
Септическата форма води до заразяване при досег, вкл. и с мъртво тяло, пренос от бълхи и др.
Може би затова по сведения на очевидци от градовете под карантина навсякъде се пръска с дезинфектанти - вкл. от камиони по улиците и чрез самолети и хеликоптери от въздуха.

Множат се съобщенията в различни сайтове, че специална лаборатория в град Ухан е изпуснала опасния коронавирус.
Наложи се внимателно да подходя към тях, понеже първите информации дойдоха от индийски медии и сайтове, а Индия е противник на Китай, водили са помежду си няколко войни и досега имат гранични спорове и взаимни териториални претенции.

Оказа се обаче, че вирусно-бактериалният център и лаборатория наистина съществуват. Става дума за център на Китайската академия на науките, базиран точно в Ухан - града, от който стартира епидемията.

Националната лаборатория по биобезопасност е разделена на спомагателна работна зона и защитена със специални конструкции, технологии и способи основна зона. Разполага с 3 клетъчни лаборатории, 2 за изследвания върху животни, други съоръжения и е основно спомагателно съоръжение към другата лаборатория - P4 Laboratory. Това подразделение играе значителна роля в клъстерните платформи за биологична безопасност.
.
В тази лаборатория се занимават с Ебола, SARS, Чума, вируси на различни тропически трески, например вирус на хеморагична треска на Кримско-Конго. Занимават се и с култивиране на патогени, тяхна трансформация, тяхно откриване, тестове за чувствителност за туберкулоза и бацилов антракс. Занимават се и с коронавируси BEV, CHIKV, MERS.
Лабораторията беше създадена точно за да търси опасни патогени като новия Коронавирус, за който сега се шуми, да насочи изследванията към тях и да намери решение за тях - някаква част от продължителната работа вследствие на избухването на SARS в Китай през 2002-03 г., което зарази много хора и уби част от тях.
През януари 2018 г. Китай представи и втората лаборатория в Центъра - за биосигурност (BSL-4) на Китайската академия на науките (CAS), наречена Wuhan P4 в района Jiangxia в града.Това е другата, най-основната лаборатория.
Занимава се със същото, както и предверието й - Р3, а вероятно и с някои др. "нещица" /биологично оръжие/.

Оборудвана е с 4 стерилизатора с двойни врати, 1 пречиствателно устройство, 14 вентилационни и климатични системи, както и високоефективни филтриращи системи, 4 специални химически душове - стаи, в които се дезинфекцира персоналът (душовете текат отвсякъде - отгоре, встрани, отдолу) и 1 животоспасяваща система (спасително убежище) за персонала, ако дяволът си няма работа.

Лабораториите по света са класифицирани между 1-4 нива в зависимост от това колко опасни са микробите, които те изследват.
Четвърто равнище - BSL-4 лаборатория, изследва възможно най-опасните патогени и трябва да следва максималните нива на безопасност или „биосъдържание“.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.