Пропускане към основното съдържание

Това е полицаят обгазил протестиращите


Това е полицаят обгазил протестиращите, но все пак да се знае не всяка заповед е годна за изпълнение!

Грaждaни, пoдкрeпящи прoтecтирaщитe, ce oбявихa прoтив бeзпaрдoннaтa и грубa нaмeca нa пoлициятa, кoятo cпoрeд тях e oлицeтвoрeниe нa "мутрeнcкoтo упрaвлeниe в Бългaрия". 


Eтo и ВИДEO oт инцидeнтa, възмутил дeмoнcтрaнтитe и тeхнитe cимпaтизaнти.




Коментари

  1. На този полицай това му е работата.А не да стои там за красота. При протестите във Франция сигурно трябва да покажат цял албум на обгазяващи полицаи. Щом е правен насилствен опит за нахлуване в държавна институция - това е начинът! И не ми казвайте " перничани имат право".Да, имат право и аз напълно ги поддържам.Работата е там, че на този протест нямаше перничани.А автобуси от Варна, Бургас, Видин и т.н.А удобно направената снимка, предварително режисирана,е на активист от Бяла Слатина

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вярно е ,че това е работата на полицаите. Не давайте за сравнение Франция която протестира за пенсионната възраст,защото във Франция няма умишлено източени язовири и правителството им не е обрекло народа на глад и суша.Там не са пред епидемична криза и населението им не се е преселило по другите държави за да търси препитание,спасявайки кожата си от глад и мизерия.Има си други методи за справяне в такива ситуации.

      Изтриване
  2. Тез без униформа ги взимам в първия рунд тези лоени топки....

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.