Пропускане към основното съдържание

Пълен провал на протежетата на Корнелия в София

Искаме поемане на персонална отговорност от ръководители и избранници, които получиха лоши резултати в районите, общините и областите си. Искаме напускане на заеманите от тях постове - незабавна оставка или незабавното им освобождаване:


- Георги Свиленски да освободи поста зам.-председател на Националния предизборен щаб и да освободи мястото си в парламента. Район Слатина (от който е депутат и в който членува) за пореден път загуби избори, отново са трети на първия тур. От доскоро един от районите с най-голяма подкрепа за БСП го доведе до лоши и под средните резултати.

- Иван Пешев да поеме лична отговорност – да подаде оставка като общински съветник и да освободи поста председател на РС на БСП Слатина. Район Слатина (от който е депутат и в който членува) за пореден път загуби избори, отново са трети на първия тур. От доскоро един от районите с най-голяма подкрепа за БСП го доведе до лоши и под средните резултати.

- Христо Проданов да освободи мястото си в парламента и да влезе Даниел Тунчев от район Изгрев, който с работата си в района и като експерт към групата на БСП в СОС има реален приност за победата в район Изгрев и удвояването на подкрепата в София.

В район Триадица (от който е депутат Проданов и където членува) за пореден път са на трето място, и от един от районите с водещи резултати ги влоши и доведе резултатите в района си до под средните за столицата:

- Диана Тонова да освободи мястото на общински съветник. 
В район Триадица (от който е депутат Проданов и където членува) за пореден път са на трето място, и от един от районите с водещи резултати ги влоши и доведе резултатите в района си до под средните за столицата.

- Михаил Ставрев да поеме лична отговорност и да освободи мястото си на общински съветник. Район Оборище (на който е председател) не издигна кандидат от БСП (въпреки предложените от ОПО двама кандидати), подкрепи досегашния кмет от РБ (и на практика го провали), който се класира трети. Резултати в район Оборище са посредствени.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.