Пропускане към основното съдържание

Скритата истина за Ева Майдел, която в същност е Ева Паунова

Кандидат евродепутатката на ГЕРБ Ева Константинова Майдел преди години бе по-известна като Ева Паунова. От партията на Бойко Методиев Борисов доста усърдно крият няколко неща в нейната автобиография, която никак не се свързва с декларираните от нея европейски и евроатлантически ценности.
Това е и главната причина Ева Паунова да смени фамилията си при женитбата си с австрийския адвокат Никлас Майдел.

Ева Паунова (Майдел) е дъщеря на Зоя Паунова. Майката е от стар, заклет комунистически род от Дупница. В момента Зоя Паунова е изпълнителен директор на „Астра Зенека България“. 

Преди това е била във "Фармахим" и "Фармация" – Дупница (днес част от "Актавис"). Именно въпросната фирма "Актавис" бе забъркана в скандал с производството на амфетамини, които били предназначени за пазара на братя Галеви. Тя е магистър по фармация от Медицинската академия в София със специализация "Организация и оптимизация на фармацевтичното дело".

Зоя Паунова бе част от делегацията на делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година. Според местни хора от Дупницаq бащата на Ева Паунова е бил портиер на сградата на БКП-то в града. Сега майка и дъщеря плюят по комунизма, но години наред са се хранили от него и благодарение на него.

Ева Паунова (Майдел) е позната на широката аудитория най-вече с титлата „Кралица на светлината“ (виж водещата снимка) , която завоюва преди няколко години.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.