Пропускане към основното съдържание

Най-големият кастинг за модели в България търси новите звездни лица

Броени дни остават до старта на най-големия кастинг за модели, правен някога в България! Той ще се състои на 30 и 31 март в Sofia Ring Mall и е съвместна продукция на търговския център и модната топ агенция „Ивет Фешън”. 


Първото по рода си открито търсене на красиви момичета и момчета, или така наречения „скаутинг”, има за цел да открие бъдещи топмодели на България. Професионално жури ще избере нови лица, които ще имат невероятната възможност да подпишат договор с едни от най-големите модни агенции в света! 

Трескавата подготовка за най-големия кастинг за модели вече е в разгара си. Остават не повече от 2 седмици до вълнуващото търсене на новите лица на една от най-престижните и професионални модни агенции в страната –„Ивет фешън”. 

Кастингът ще се проведе на 30 и 31 март от 12 до 17 часа в Sofia Ring Mall, и ще предостави уникалната възможност на всеки желаещ да сбъдне мечтата си да бъде по кориците на списанията и на „котешката пътечка”. Добре дошли на него са както красиви момичета, така и готини момчета на възраст между 15 и 22 години. Важно изискване за участниците е да имат необходимия за професионален модел ръст от минималните 170 см. за момичета и 184см. за момчета. 

В журито, което ще избере новите топмодели на България, ще присъства както екранната и фешън звезда Луиза Григорова-Макариев, така и самата основателка и собственичка на агенцията Ивет Григорова, а също и едни от най-големите професионалисти в моделския бранш.

„Ивет Фешън“ е институция в българския моден бизнес и предпоичатан партньор на най-големите модни компании в света като „Elite”, „Ford”, „Women”, „ Next”, „Img“, “Why Not”, “Major”, “Fashion” и много други. Именно от кастинги на агенцията са изгрели звездите на топмодели като Ваня Билева, Нора Шопова, Кристина Милева и Ваня Пенева.
Една мечта очаква да бъде реализирана, може да бъде твоята!

Повече подробности за кастинга в Sofia Ring Mall може да намерите тук:www.sofiaring.bg и www.facebook.com/SofiaRingMall.Official .

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата