loading...

събота, 15 септември 2018 г.

Гриша Ганчев вече е шампион

Бизнесменът Гриша Ганчев направи и невъзможното, за да спаси ЦСКА. Той не само го направи, а изгради отбор, който скоро ще бъде там, където му е мястото - шампион и носител на Купата на България. Всеки трезво мислещ човек е наясно с това обстоятелство.

Махнете "сините" очила и ще видите, че Гриша Ганчев направи четири пъти Литекс шампиони, а няма да направи ЦСКА шампиони, как ще стане това. Бизнесменът от Ловеч, ако реши ЦСКА ще спечели и Шампионската лига, това го призна и бившият албански национал Албан Буши. Каквото е казал Гриша Ганчев всичко е станало. 

Направете справка и ще видите, че е точно така. ЦСКА ще го има, ЦСКА ще играе в "А" група, ЦСКА ще бъде в Европа. Всичко се случи, а сега е въпрос само на време "червените" да станат и шампиони. Не случайно великата армейска агитка е на стадион "Българска армия", а не подкрепя някакви самозванци сложили в името си 1948. 


Там, където е агитката, там е истината, там е автентичността. Някои хора направиха опит да разделят агитката, но това не се случи за съжаление на много господа. "Червената" общност е обединена и силна, което ще помогне доста по пътя за спечелването на титлата. 28 000 хиляди на мача с Копенхаген показаха и доказаха, кой е автентичният. 
Всичко друго е словоблудство по темата, което впечатлява с творческата и идейната си импотентност, която вече придобива комични размери. Лудогорец и финал на Шампионската лига да стигне няма да събере толкова фенове. На техните мачове ходя повече хора, които симпатизират на други отбори, но само за статистиката се записва, че това са ултраси на бразилския отбор, който играе в Разград. 

ЦСКА има нещо, което няма никой друг в България и малцина в света - ВЯРНА ПУБЛИКА. Това са фактите, празнодумците нямат думата...

Важното е, че ЦСКА с Гриша Ганчев ще е шампион! 

Няма коментари :

Публикуване на коментар