Пропускане към основното съдържание

В последния брой на Държавен вестник е публикувана СЕКРЕТНА НАРЕДБА!

Държавен вестник, Търговски регистър, страници на институции - СКУУУУУЧНО! Ако не знаеш къде да гледаш!
В последния брой на Държавен вестник е публикувана СЕКРЕТНА НАРЕДБА!


НАРЕДБА № 2 от 15.08.2018 г. за условията и реда за осъществяване на оперативно-издирвателната дейност чрез гласни и негласни методи и средства от органите по чл. 16, ал. 2 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (секретно)

Обн., ДВ, бр. 70 от 24.08.2018 г.,
в сила от 24.08.2018 г.
Приета с Решение от 15.08.2014 г. на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Издадена от председателя на КПКОНПИ

Тоест, обнародвано е ЗАГЛАВИЕТО на наредбата, но не и съдържанието й. Как ще се защитите срещу незаконни действия, след като не знаете какво точно се съдържа в нормативния акт, явно си е ваш проблем!

Ама то иначе сме правова и демократична държава!

ИМАМ САМО ЕДИН ВЪПРОС, Е ДВА ДА СА:

1. ЗАЩО ПРИ ТОЛКОВА СТРОГА РЕГУЛАЦИЯ, ЗАКОНОДАТЕЛНИ МЕРКИ, РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ, ТЕЖЕСТ НА ЗАКОНА И Т.Н. КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ НЕ САМО ИМА, АМИ И СТАВАТ ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ???

2. ЗАЩО СЛУЖБИТЕ /ПОЗДРАВИ НА ДЕЖУРНИЯ ОФИЦЕР, ОТГОВАРЯЩ ЗА МЕН, ДНЕС ЩЕ МУ ПИШАТ ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД/, ОТГОВАРЯЩИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, БОРБА С КОРУПЦИЯТА, ПРЕСТЪПНОСТТА И ТЕРОРИЗМА, ОСМИСЛЯТ ЖИВОТА И РАБОТАТА СИ С ПОДСЛУШВАНЕ САМО НА НЕУДОБНИТЕ НА ВЛАСТТА???

И все пак - обнародвана е една секретна наредба. Да знае материалът заглавието й. А когато му дойде времето, ще се използва по предназначение срещу неудобните!!!

Елена Гунчева, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.