Пропускане към основното съдържание

Варненски бабаит на пътя: Щи и** майката, щот на бокс хода и на ММА хода

Клип, разпространен от Боен клуб "България" показва поредния бабаит на пътя, който заплашва със саморазправа семейство от друг автомобил, с който явно са имали конфликтна ситуация на пътя.
Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните "умения" шофира лъскав автомобил с варненска регистрация. Освен, че е напсувал водача на другата кола, кандидат биячът размахва средни пръсти и обижда жената от автомобила.

Ето и коментара на Боен клуб "България", откъдето ни предоставиха клипа:


"За съжаление нямаме информация кога и къде е заснет клипът. Единственият ориентир е варненският номер. Пратиха ни го, защото преди време имахме една инициатива срещи подобни биячи. Случаят е след побоя на околовръстното в София. Нямаме идея коя е жената, занесла клипа. Както и агресора. Ние отправихме покана, ако някой подобен екземпляр иска да се пробва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична награда. За съжаление тези случаи продължават, а нашата идея е превенция, не агресия. 

Ето и поканата, която публикувахме преди време:

От "Боен Клуб България" обявяваме: "Дни на отворените врати за биячи"

След като "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове....ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години! Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!!"

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.