Пропускане към основното съдържание

Няма Търговски регистър, но някой взе близо 400 000 лева

От няколко дена няма достъп до Търговския регистър, но все още има къде да се проверяват търговските данни. От търсачката на сайта Bivol.bg става ясно, че бившата журналиска и приближена до ГЕРБ - Цвета Кирилова е спечелила чрез фирма проект за близо 400 000 лева.

Цвета е директор на акционерното дружество ПЛАМ ЕНЕРДЖИ. Партньор в нейното ръководство е брат ѝ - Антон Кирилов. Третият участник е Чавдар Каменаров.

Въпросното енергийно дружество ПЛАМ ЕНЕРДЖИ е спечелило проект по ИСУН. Субсидията е в размер на 387 090 лв. Договорът е сключен на 24.07.2018 г. Дата на приключване е 31.07.2019 г. Номерът на ИСУН е BG16RFOP002-1.002-0448-C02.

Като част от дейността ще бъде нает квалифициран персонал – 7 броя за извършване на приложни научни изследвания, тествания, изпитвания и измервания (вкл. създаване на програми и методики), пише в документите. 

Бившата ТВ водеща вече се е насочила към енергетиката и вече разбира от браунов газ. Една от основните дейности на ПЛАМ ЕНЕРДЖИ е извличането на БРАУНОВ ГАЗ. "Полученият браунов газ може да се използва и за изгаряне на битови и опасни отпадъци и най-различни други технологични процеси, необходими според случая", пише в описанието на спечеления проект. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.