loading...

вторник, 10 юли 2018 г.

Хванаха приятел на Бойко Борисов да шофира надрусан, КАТ крие истината

Шефът на Държавен фонд Земеделие Живко Живков (обграден в червено на снимката в близост до Бойко Борисов) е бил заловен да шофира надрусан в центъра на София, съобщава сайтът Афера
Интернет порталът е получил писмо от служител на пътната полиция, който разкрива, че е бил на работа, когато е бил спрян шефът на ДФ Земеделие.

Информацията, че високопоставен държавен служител е бил хванат да шофира надрусан аудито си в София обиколи интернет пространството, но името му  така и не бе оповестено. Според униформения, пожелал анонимност това е 40-годишният шеф на ДФ Земеделие.

Живко Живков е от Горна Оряховица и е израснал в системата на зърнарите, от най-ниско ниво. Бил шеф на Фонда в Търново и от там – на най-високия пост, след министъра Румен Порожанов. Живков разпределя милиарди. Той е бил спрян от полицаи, след като те са забелязали  Ауди с немска регистрация да криволичи из центъра на София. Полевият наркотест е дал положителна проба на кокаин. 

"Шефът ни обаче Тенчо Тенев (б.р. началник на пътната полиция), лично се бил заел да прикрие случая и очевидно – успява. Живков рита с премиера и Бистришките тигри.

Няма коментари :

Публикуване на коментар