Пропускане към основното съдържание

Славея Сиракова: Левски има нужда от подкрепа в трудните моменти

Славея Сиракова говори пред Novsport за предстоящия реванш за Купата на България между Левски и ЦСКА. Дъщерята на "синята" легенда Наско Сираков сподели и своите виждания за политиката.

- Славея, каква е твоята прогноза за реванша за Купата на България между Левски и ЦСКА?

- От време на време някои поставят диагнози на любимия ми отбор, но аз залагам на твърда победа.


- Ако "сините" стигнат до трофея, може ли да се каже, че са спасили сезона?

- Това ще каже треньорът.


- Къде най-често гледаш мачовете на Левски?

- Вкъщи или на стадиона.


- В сряда ще бъдеш ли на стадиона?

- Може би ще отида.


- Какъв апел би направила към феновете, след инцидента с тежко ранената полицайка?

- Те са достатъчно интелигентни, за да знаят, че след един такъв безумен инцидент ще има последствия и санкции. Няма смисъл да се повтарям с други, като кажа, че е недопустимо! Човекът направил това ще трябва самостоятелно да поеме отговорност, както вече го е направил. В никакъв случай обаче не поставяйте всички под един знаменател. На феновете мога да кажа, че подкрепата им в такива моменти е важна най-вече за играчите.

- Доста си активна във Фейсбук, там не подмина и темата за новата "студена" война. Какво е твоето мнение за конфликта в Сирия?

- Активирам се, когато имам да кажа нещо, но ако ви се струва доста бих могла да понамаля темпото (смее се). Знам какво имаш в предвид и за кой пост говориш, но той нямаше нищо общо с въпросната “студена” война. Там говоря за нещата, като цяло и за вижданията ми спрямо всяка една война. Било то лична, държавна или световна.

 - Виждаш ли се след време като политик?
- А ти виждаш ли ме? (смее се)

- Повече десни или повече леви са твоите политически убеждения?

- По-скоро са новаторски, различни и обнадеждаващи. Политиката е част от всяка една държава, част от нейното изграждане, но и донякъде от разпада й. Тук обаче идва и личната отговорност на всеки един от нас към тази държава и бъдещите поколения. Политиката в нито един момент не е била основния и най-голям фактор за градацията или деградацията. Нещата са взаимносвързани... Като във всяка една сфера има своите лидери, компетентни и отдадени кадри. Има и една малка част от некомпетентни и по-безскрупулни индивиди, които лично мен не ме притесняват.


Докато хората продължават да се вглеждат в утайката, няма как да видят, че в България се работи на различни нива в името на това държавата да се развива. Хората имат нужда от доверие, стимул и мотивация. Както младите, така и по-възрастните! И не на последно място ще добавя, че нещата хич, ама хич не са толкова зле, колкото някои “реалисти” ги определят.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата