Пропускане към основното съдържание

Целите пред „Витоша” Бистрица в елита (ВИДЕО)

На специална пресконференция в Пресклуб „България” старши треньорът на „Витоша” Бистрица Костадин Ангелов, помощник-треньорът Росен Кирилов и футболистите Михаил Иванов и Николай Христозов говориха за целите и абициите на тима в Първа лига.

„Направихме добра подготовка, доволен съм от контролните срещи. За мен в контролите не са важни резултатите, а изпълнението на указанията, които даваме на футболистите. 
Миналата година също нямахме добри резултати в контролите, но в първенството във Втора лига се представихме добре. Нямаме много нови попълнения, до началото на първенството очаквам да подпишем договор с още един-двама български футболисти. И в Първа лига ние няма да разполагаме с голям бюджет, така че няма как да вземем играчи от елитните ни отбори или чужденци”, каза пред репортерите Костадин Ангелов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата