Пропускане към основното съдържание

От ЦСКА 1948 не отговориха на феновете на ЦСКА-София (ВИДЕО)

От ръководството на ЦСКА 1948 не пожелаха да отговорят на феновете на ЦСКА-София, относно тяхната декларация за Димитър Бербатов.
От ЦСКА 1948 се оплакаха от медийни атаки срещу тях.



Иначе председателят на Сдружение ФК ЦСКА 1948 и изпълнителен директор на клуба Добрин Гьонов представи Hausbrandt като нов спонсор на клуба. Договорът бе подписан с управителя на фирмата KPN България - вносител на елитната марка кафе Георги Найденов.

„Наблюдаваме отбора на ЦСКА 1948 още от създаването му и виждаме колко много потенциал има в него. Тук се работи изключително професионално. Екипът е млад и амбициозен и това няма как да не бъде забелязано. За нас е чест да си сътрудничим с ЦСКА 1948. Надяваме се, че с общи усилия ще успеем да привлечем нови фенове, да вървим само нагоре и да покажем, че футболът може да се развива правилно и в България. Обсъдили сме с ръководството концепцията за развитието на детско-юношеската школа, защото децата трябва да спортуват”, сподели пред репортерите Георги Найденов.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата