Пропускане към основното съдържание

Дават старт на третото Международно Ретро рали България (ВИДЕО)

От 9-и до 11-и юни т.г. 26 екипажа ще се впуснат в надпреварата на Третото издание на Международното ретро рали. Новото тази година е, че освен стари автомобили , ще има и съвременни, като най-модерният е от 2014 г. /Infiniti Q50 Hibrid/, съобщи основателят на ралито и председател на автоклуб "Автотранс Рейсинг Тийм" Камен Михайлов.

С най-голяма възраст са две коли от 1959 г. – MG A 1600 Mark I с пилот Васил Георгиев и навигатор Снежина Георгиева и Mercedes Benz 190 D на доайените Аксел Трангбаек от Дания и Шинка Маринова. Друга двойка с чуждестранно участие са Масимо Фриго от Италия с навигатор Евгени Мирчев, които управляват Opel Kadet 1979 г., а също и Благоя Петровски и Игор Стефановски от Македония с Fiat 128 Rally от 1973 г. В стартовия списък правят впечатление и два дамски екипажа – пилот Олга Амбарева и навигатор Красимира Стоянова с Fiat 500 от 2008 г. и Петя Войнишка и Емилия Войнишка с Mercedes.

Ралито ще се проведе в три етапа с обща дължина 438,52 км. Церемониалният старт ще е в петък от 17:00 ч на площад “Княз Александър І” в София в присъствието на кмета Йорданка Фандъкова, която е патрон на събитието. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата