Пропускане към основното съдържание

Невяна Владинова с втора “Златна България” (ВИДЕО)

След тройния успех на Световната купа в Баку през април /злато на топка, бронз на лента и в многобоя/ и последвалата оценка за номер 1 на месеца, най-добрата ни грация в индивидуалната надпревара Невяна Владинова бе избрана и за спортист на май. Гимнастичката се закичи с втора “Златна България”, след като събра 11 гласа от медиите за двете първи места на Световната купа в София, в многобоя и в генералното класиране.

По традиция тя си тръгна и с ваучер за луксозен уикенд от Пампорово АД. На второ място в анкетата на Пресклуб “България” със 7 гласа е поставен алпинистът-веган Атанас Скатов, който в рамките на една експедиция изкачи осемхилядниците Лхотце и Еверест. По 1 глас имат 8-кратната европейска шампионка по самбо Мария Оряшкова и шампионите на Стария континент по борба Тарек Абделслам и Биляна Дудова.


След церемонията Невяна Владинова сподели, че е изненада от резултата в анкетата и се чувства горда, че е победителка в компанията на толкова много шампиони. Главният мениджър на националните отбори по художествена гимнастика в индивидуалното направление Бранимира Маркова очаква Неви да има успех на Световните игри в края на юли и на Световната купа в Минск и в Казан през август. Цел номер едно пред Невяна Владинова е да спечели медал от Световното първенство от 30-и август до 3-ти септември в Италия.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата