Пропускане към основното съдържание

Отново масов бой при бежанците в Харманли


Отново е имало напрежение в бежанския център в Харманли. Конфликт е възникнал вчера малко преди обед между две групи сирийци и иракчани – участвали са общо около 20 мигранти, съобщиха от дирекцията на МВР в Хасково. Сблъсъкът е започнал заради нарушен график на хранене в столовата, а след това е ескалирал в масов побой между двете групи, при който има леко ранен с нож в гърба.


Намиращите се в лагера части на жандармерията и на полицията са успели бързо да потушат боя и да възстановят реда.

Петима душа са задържани като подстрекатели на сбиването. На пострадалия е оказана медицинска помощ на територията на лагера и не се е наложило той да бъде приеман в болница.

Към момента не е ясно какво е предизвикало гнева на чужденците, но бунтът е тръгнал едновременно на няколко места около 12 ч.

В края на миналата година бежанците в Харманли се вдигнаха на бунт и влязоха в сблъсък с полицията.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата