Пропускане към основното съдържание

ПЪРВО В BGPRAVDA: Започват протести срещу Меглена Кунева


Срещу бившата образователна министърка Меглена Кунева стартират протести. Първият ще бъде пред ресорното ведомство на 8-ми февруари от 10.00 часа.

Причина за недоволството е факта, че законът заличи училищата за изкуства. Тази година, с влизането на новия закон в сила и наредбите на Министерството на образованието училищата за изкуства не могат да правят прием нито в първи, нито в пети, нито в седми клас! 

Някакви закони и наредби заличават българското самосъзнание и убиват изразяването на любов към нашия, български, автентичен фолклор! Няма друга държава в света, която да иска да затрие националната си идентичност и гордост! 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата