Пропускане към основното съдържание

Връчиха наградите на спортен клуб Локомотив София (ВИДЕО+СНИМКИ)

Председателят на Обединени спортни клубове Локомотив София Даме Стойков връчи наградите на 10-те най-добри състезатели за 2016 г. В церемонията участваха и президентът на футболния клуб Иван Василев и кметът на район “Надежда” Димитър Димов. Езикът на успехите в цифри е достатъчно изразителен: 64 златни, 32 сребърни и 73 бронзови отличия от републикански първенства плюс 2 европейски титли, по 2 сребърни и 2 бронзови медала от европейски и от световни първенства в различни възрасти.


Еврошампионката по бокс в кат. 57 кг и бронзова медалистка от Световното първенство за жени Деница Елисеева получи приза за спортист на годината. Нейна подгласничка е еврошампионката на ринга в кат. 54 кг, избрана за най-добър боксьор на първенството на Стария континент Станимира Петрова. В топ три на клубната класация влиза още европейската вицешампионка по самбо в кат. 56 кг Калина Стефанова.

Признанието за най-добър треньор на 2016 г. заслужено бе дадено на наставника по бокс Борислав Георгиев, който миналата година пое Станимира Петрова. Горда съм, че нося цветовете на Joma и на този клуб, заяви чаровната асеновградчанка и благодари за отличните условия в Локомотив София.



Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата