loading...

вторник, 17 януари 2017 г.

Нов вариант на "Ранобудните" прави Майдан в София


В момента се подготвя нова протестна структура, която в случай на изолация на ГЕРБ от властта да предизвика безредици в София, научи Bgpravda. Бивш образователен министър се е заел със задачата да осигурява студенти за тази цел. 

Те ще правят структури подобна на тази на ранобудните студенти, които незаконно бяха окупирали Софийския университет по времето на управлението на Пламен Орешарски. По столичните квартали ще функционират така наречените лейтенанти, които ще събират и организират хората, които ще трябва да се вливат в национални протести.

За опасност от безредици в София, предупреди и Петър Низамов – командир на „Цивилните отряди за защита на жените и вярата“. "Няма да позволим втори път да ни разиграват циркове двадесетината платени „умни и красиви“ синове и дъщери на хора облагодетелствани и/или ГРАНТ-мотивирани да поддържат мигрантския поток. Както направиха през лятото и есента на 2013г. след падането на кабинета Борисов 1 на ГЕРБ. За целта са впрегнали всички фалшиви медии като БТВ и т.п. и старите си дружки от „Протестна мрежа“ да манипулират общественото мнение", написа Низамов в блога си - petarnizamov.wordpress.com.

1 коментар :

  1. Старите номера на Бойко Борисов за връщане обратно на власт, този път няма да минат. Вече знаем и как брои гласовете Цветан Цветанов... Надявам се този път да не "арестуват" бюлетините и да няма припаднали хора, "арестувани" в зала Армеец докато не нагласят бройката на бюлетините в полза на ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване