Пропускане към основното съдържание

Световна шампионка си търси спонсор във Фейсбук

Световната шампионка на 200 метра едноместно кану от Милано 2015 и носителка на три европейски титли в същата дистанция Станилия Стаменова прибегна до Фейсбук, за да си търси спонсор за предстоящите подготовка и състезания.


"Търся си спонсор! Тъй като непрестанно съм по лагери и в режим и нямам възможност да посещавам светски събития и да трупам контакти явно тук остава последен вариант за това да покажа, че имам нужда от подкрепа, за да постигна целите си. А целите и за този сезон не са въобще малки, а имено титли на европейско и световно първенство. Ако някой иска да бъде част от този успех, да рекламира върху екипировка, лодка и гребло. Ако някой пожелае продуктът му бъде показван целогодишно по гребните канали по Света и у нас нека се свърже с мен", написа в профила си във Фейсбук Стаменова, която беше Спортист №2 на България за 2015 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата