Пропускане към основното съдържание

Нова версия: Опит за отвличане е довело да падането на руския самолет

Падането на Ту-154 в Черно море веднага след излитането от летището може да е било предшествано от екстремна ситуация на борда, например отвличане. Това коментира бившият началник смяна на главния център на единната система за организация на въздушното движение в Русия Виталий Андреев, цитиран от РИА Новости.

Междувременно спасителните екипи намериха и втората черна кутия на руския самолет Ту-154, който падна в Черно море близо до Сочи. Тя изглежда здрава и се смята, че данните в нея ще бъдат лесно извлечени. При проблем това може да отнеме цял месец. 
Засега спасителната операция не се увенчава с успех и не е намерен нито един оцелял, като шансовете за това вече са минимални. Засега са намерени 12 тела от общо 92-а души, които се возиха на самолета към Сирия. Почти целият хор на руската армия загина.

Русия спира всички полети с пътническите самолети Туполев Ту-154, докато се установи причината за катастрофата със самолета на Министерството на отбраната на страната, разбил се в Черно море на 25 декември.

На борда на самолета, пътуващ от Москва за Сирия, имаше 92 души. Сред тях бяха музиканти от ансамбъла "Александров", журналисти и военни. Те пътуваха за руската база в Сирия за новогодишен концерт.

Катастрофата стана край Сочи, където самолетът презаредил. Минути след излитането си самолетът падна. Той не е успял да набере височина, летял е ниско, според свидетелски показания.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата