loading...

петък, 11 март 2016 г.

Георги Софкин награждава политици лилипути

Организацията "Малки европейци" ще дава грамоти за лилипути на част от политиците в България. Това обяви пред "България Днес" нейният председател Георги Софкин. Той ще направи национална кръгла маса, на която ще бъдат поканени редици депутати от 43-ото Народно събрание. На нея те ще получат грамота с титлата "лилипут". Софкин е категоричен, че ще развие идеята си в най-близко бъдеще.

"Над 80 депутати ще бъдат наградени с този приз. Ще получат специална грамота за това. Тези, които ще получат призванието, са вредни за обществото ни", твърди Софкин.
Според него важен е не ръстът на хората, а това, което правят в морален, човешки и политически план. Малкият човек е категоричен, че голяма част от родните ни политици всъщност са много по-дребни на ръст от него и другите малки хора в Българя, що се отнася до качествата и поведението им.

"Лошото е, че това не се вижда с просто око. Човек трябва внимателно да се взре във всеки политик, за да разбере той лилипут ли е, или читав човек. За жалост има мнозина, които са дори под метър в морално отношение" - категоричен е Софкин.
Той е разговарял по темата с кръглата маса с редици институции. Половината са отказали да му съдействат, а останалите му се присмели на идеята. Той има сериозна подкрепа от над 500 души, които стоят твърдо зад него.

"Ще видят, че съм сериозен и нищо не може да ме спре да направя тази кръгла маса, на която ще раздавам грамоти за лилипути. Имам голяма подкрепа от моята организация. Хора от цялата страна ми звънят постоянно, за да ми кажат, че подкрепят идеята ми. Освен кръгла маса ще направя и шведска. И без това политиците я обичат. На нея ще могат да си гласуват социалните придобивки, почивките на екзотични места и колко бензин да си сипят в БМВ-ата", разказва за идеята си параолимпийският ни шампион.

"Всички наши управници са били авантаджии. Гледат да има само за тях, а за другите хора нищо. България е на първо място в света по лилипути заради политиците ни!" - категоричен е Софкин.

Няма коментари :

Публикуване на коментар