Пропускане към основното съдържание

Ето ги госпожиците на Бойко

Сензационното откровение на премиера Борисов, че си има „една госпожица“, дето му е наистина по-близка, разбуни духовете на обществото повече, отколкото ако се бяхме класирали за финал на европейското по футбол.


Повече от 10 дни политици и обикновени граждани се чудят коя е госпожицата, която премиерът ще си вземе у дома и ще се ожени за нея, след като приключи работата в държавата.Догадките са всевъзможни - от оперна певица в Русе до масажистки в болници и хотели. Личният живот на политиците навсякъде по света буди любопитство и се следи под лупа. Това е изключително правилно, защото поведението на държавните мъже и жени често зависи от случващото се под юргана.

Xармонията в интимните отношения гарантира уравновесено вземане на решения и добро разположение на духа при воденето на важни преговори и изказването на международни форуми. Ето защо интимното битие на премиера е важно за съдбата на всички българи. Пък и очевидно той очаква дебат за жените в живота му, след като сам му даде старт със скандалното си интервю, при това в лайфстайл списание.

Любопитното е, че една от госпожиците, близки до сърцето му, е тъкмо журналистката, направила въпросното интервю. Става дума за звездата на Би Ти Ви Миролюба Бенатова.Още по времето, когато тя работи в „168 часа“, а той е главен секретар на МВР, репортерката попада в най-близкото журналистическо обкръжение, формиращо се около Борисов.

Неслучайно напористата Миролюба, която е сред авторитетните имена в професията, е сред най-добре информираните за крими делата в онези години. Колеги на Бенатова разказват, че Борисов често звънял на репортерката дори след 22 часа, което двамата определят като нормални отношения между журналист и главен секретар на МВР. За специалното внимание на Бойко към Миролюба разбира и тогавашната му приятелка Цветелина Бориславова. Дискретната банкерка дори дава знаково интервю на Валерия Велева в „Труд“, в което деликатно намеква за неустои- мия интерес на журналистките към тогавашния й партньор. От думите й струи болка, но Бориславова не прекрачва в признанията си допустимата граница и не споменава конкретни имена.

Доколко близки са били Борисов и Бенатова си знаят само те. Двамата обаче са запазили повече от приятелски отношения. Днес Миролюба продължава да взема най-знаковите интервюта от премиера, като често насочва микрофона към него в собствения му дом. Той пък очевидно не се притеснява да говори пред нея за най-интимните си тайни. Друга заподозряна близка до сърцето на министър-председателя госпожица е бившата водеща. В Нова телевизия Цвета Кирилова в своето предаване Милен Цветков изстреля името й, предполагайки, че тя е тайнствената фаворитка на Борисов.

Колеги на Кирилова си спомнят, че Цвета се сближава с Бойко по времето, когато е репортер във Военния канал. Тогава тя го следва по петите, а в редакцията на медията понякога дори пристигали букети за нея от някогашния главен секретар на МВР, по-късно кмет. Мнозина свързват професионалното израстване на Кирилова с протекция от страна на Борисов, тъй като за кратко тя бе водеща в Нова телевизия. Освен с близостта си с Борисов телевизио- нерката нашумя преди време, като сама разказа пред камерите, че е преследвана от сексуален маниак и животът й се е превърнал в ад. В случая, разбира се, не ставаше дума за премиера.

Към групата на тайнствените госпожици мнозина причисляват и  агресивно налаганата от Николай Бареков репортерка Диляна Гайтанджиева, която в момента си изкарва хляба в ТВ7. Основание за подобни подозрения дава неотдавнашен скандал, при който Диляна чистосърдечно си призна, че е звъняла на премиера, за да и разреши да излъчи репортаж за корумпирани митничари. Невижданото по света чудо журналист да моли министър-председателя да му дава гръб в професията, накараха и най-непредубедени те зрители да повярват, че между двамата може би има повече от обикновена симпатия. Тези догадки, разбира се, не са доказани.

Последните клюки в журналистическите среди обаче носят, че Бойко напоследък има нова фаворитка и тя също работи в проправителствената ТВ7. Става дума за ефектната брюнетка Инна Пелева която води рубриката „Къде са те сега“ в неделния блок на медията. Инна е видимо по-млада от колежките си,а и екзотичната й хубост няма как да не е направила впечатление на Борисов, коментират в ТВ7.

Името на истинската актуална дама на Бойко засега се пази в тайна от са¬мия него, защото по собствените му думи, ако се разбере коя е, „ще я обезкостят“.Въпреки фриволната интерпретация по отношение на личния си живот, която Борисов демонстрира в интервюта, той проявява джентълменско отношение към очевидно най-важната жена в живота му до сега - Цветелина Бориславова. В откровенията си той я нарича „дама от класа“ и признава, че са прекратили връзката си по негова инициатива. Причината била нейното желание за кариера и развитие, което винаги щяло да се свързва с неговата мощ.

А това нямало да е честно.

Екип „ГАЛЕРИЯ“

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.