Пропускане към основното съдържание

Милена Милошева: За мен няма и няма да има маловажен проблем

Милена Милошева е на 26 г., историк по образование.
Завършила е средното си образование във Втора испанска гимназия „Сесар Вайехо“, София, бакалавърска степен по етнология в СУ „Св. Климент Охридски“ и магистратура по история пак в Софийския университет. В момента разработва дисертация в сферата на историческите науки.

Милена Милошева е настоящ общински съветник в Перник. Кандидатира се за втори мандат. Публикуваме нейното обръщение към гражданите без редакция.

Уважаеми съграждани, приятели,
В рамките на почти две години бях общински съветник от БСП и коалиция. През този период главните ми цели и задачи бяха да поставям изразени от хората проблеми на вниманието на кмета. От протоколите на Общинския съвет ясно може да се види моето участие в комисии и в заседанията на Общински съвет – Перник. Основните ми цели са били по – добра градска среда и улична мрежа, решаване на проблема с бездомните кучета, ремонтиране на детски площадки, редовно сметоизвозване, редовно подрязване на дървесна и друга растителност, качествено улично осветление, по – добро транспортно обслужване по линията Перник – София.

ЗА какво ще работя, ако бъда избрана за общински съветник?
Ще продължа активните си действия ЗА подобряване на градската среда.

Ще настоявам ЗА редовно сметоизвозване и сметопочистване.

ЗА изграждане и възстановяване на детски и спортни площадки – една от главните ми дейности и в предишния Общински съвет.

ЗА набиране на допълнителни средства в общинския Фонд „Ин витро”.

ЗА създаване на Общинска младежка доброволческа служба.

ЗА създаване на програма „Местни инициативи”, чрез която гражданите ще могат да осъществяват малки проекти съвместно с Общината.

Ще продължа да изисквам реално и трайно решение на проблема с бездомните кучета.

Работата ми като общински съветник винаги ще се ръководи от интересите на гражданите и от поставените от тях проблеми.

За мен няма и няма да има маловажен проблем, поставен ми от Вас, перничани.
Моята фейсбук страница е “Милена Милошева“, имейлът адресът –  milena_milosheva@abv.bg.

Можете да ме подкрепите, като в ляво на бюлетината за общински съветници отбележите номер 5 за партия БСП, а в дясно – номер 16  преференциално за мен.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата