Пропускане към основното съдържание

РАЗКРИТИЕ НА ТАЕН ПЛАН: 7% от населението на всяка българска община ще стане арабско


В общините трябва да се настанят бежанци, които да бъдат около 7% от общото население на дадената административна част. На всички кандидати за кметове бе набито в главата, че малка част външи гости от Близкия изток не са проблем, никой не му опонира.


Така например община като Свиленград с обща численост от 26 000 души трябва да има 1820 араби от Сирия, Ирак и др., писа 7plus7.net. Като финансирането се очаква да дойде от бюджета на ЕС. Германия от 8 дни е на позиция да бъдат разселени масите от хора, които нахлуват на Стария континент. 

Франция също иска да има лагери в Сърбия и България, да бъдат държани тези мигранти далече от Западна Европа, защото там си имат достатъчно от Алжир, Мароко, Чад, Камерун и др.

България е уникална с това, че е най-бедна в Европейския съюз. Освен това 10% от нашето население е свързано по някакъв начин с ислямската религия и съотношението между християни и мюсюлмани продължава да се влошава във вреда на християните.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата