Пропускане към основното съдържание

Кога и откъде дойдоха циганите в България?

Циганите и турците влизат един до друг при завладяването на България от Османската империя

Днес неправилно полит. толерастите, които се опитват да принизят всичко до „расова омраза“ твърдят, че „роми“ е правилното и коректно название на циганския етнос. Това обаче не е така. Роми са малка група от циганските етноси, а учените в цял свят използват названието Цигани, което обособява целия етнос. Но как циганите и откъде дойдоха в България?
Първо трябва да подчертаем, че циганите са били прогонени още в древността от местата, които са заселявали. 


Основния проблем е, че те са затворенo общество, създавало проблеми в държавите, които населявали. Те силно си приличат с евреите, тъй като самото им име Цигани идва от византийските хроники и означава „недокоснати“. Защо недокоснати? Защото техните „закони“ забраняват цигани да се смесват с други народности идентично с еврейката философия, която дели света на „евреи“ и „неевреи“ (ГОИ). 
roma-estimate-europeНезачитането на правилата и законите в държавите, които заселявали довело до тяхното прогонване, което между впрочем и днес е налице във европейска Франция, например, която разруши незаконните им катуни и започна да ги експулсира.
Циганите били прогонени от Индия, може би оттам идва най-голямата вълна от пръснали се по света цигани.
През 5-6 век те били разселени от Пакистан, Персия и Афганистан и се ориентирали на Запад. В 8 век те вече са във азиатските владения на Византийската империя. 
roma_1700760c
Една от държавите основали ЕС – Франция започна да експулсира цигани и да руши техните незаконни катуни. Освен размахания пръст Съюза не предприе нищо въпреки, че е налице погазване едно от основните му правила. Двойните стандарти и призивите „интегрирайте ги“ са в силен ущърб за България. Кой и къде е интегрирал циганския етнос ?

През 14 век те вече са из цяла Европа. Оттогава до днес те съзнателно се изолират от народите в „приемните“ им „родини“. 
Първите цигани идват в България през 11-12в. през Византия.
Преди България да падне под Турско робство в страната почти няма цигани. Тяхното голямо и трайно заселване на нашите територии започва с падането ни под турско робство, когато те прииждат с турците-поробители. 
275px-BulgarianRebels1876AntonoffСъщевременно Османската империя също не ги желае и масово заселва цигани в поробена България.
Какво е било отношението между българите и циганите може да научим от Кърджалийския период, когато българите са подложени на масов терор от грабежи, безчинства и беззаконие на въоръжени групи.
През Априлкото възстание, например, българите в Копривщица не се дигат срещу турците, а срещу циганите и разрушават техните катуни.

Циганска държава

След като през 1948г. Израел получи собствена държава масово евреите започнаха да се изселват от държавите, които населяват, за да отидат в получената си Родина. С оглед на претопяването и заличаването на цели европейски нации, най-поголомно в България, защо и циганите да не получат държава, в която те сами да носят отговорност за начина по който живеят? Така ще се решат икономически и демографски проблеми на редица европейски нации. 

alterinformation.wordpress.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата