Пропускане към основното съдържание

Красива журналистка написа книга за секса

България вече има своята Кари Брадшоу от “Сексът и градът”, която ще ви научи как да запазите любовта на половинката си, но и да останете желана, сексапилна и уважаваща себе си дама.

Това е авторката на уникалния наръчник за еротични диети “Сексът и гладът” Звездомира Мастагаркова (журналист в ПИК и "Ретро"). Поредната й книга за здравословно хранене излизатози четвъртък с логото на издателство №1 “Милениум” и ще се продава на сензационната цена от 6 лв. по всички вестникарски павилиони.

В нея специалистката разкрива тайните, с които да запазите стройната си фигура дори когато готвите и похапвате вкусно с любимия. След куп успешни издания за кулинария, диети и красота тя е събрала за всички семейства и двойки и изпитани режими и рецепти, с които да отслабват заедно, а и да подобрят сексуалния си живот.

 “До неотдавна тези, които пазеха диети и се подлагаха на различни режими за здраве и отслабване, бяха предимно жените. Това обаче се промени напълно заради вълната от тежки болести, зависещи от правилното хранене, които нападат и мъжете. Затова модерните диети все повече се фокусират върху еротичната кухня, която съвместява полезното меню за двойката и запазва хармонията и сексуалното желание на партньорите. Идеята е те да не се изнервят и изтощават от жесток глад, но пък да губят килограми”, казва авторката.

 “Сексът и гладът” е безценен наръчник, защото в нея освен диети, полезна информация за полезните храни и въздействието им и афродизиаците, ще откриете и рецепти. Книгата е невероятен помощник на дамите, които досега се чудеха как да съвместят диетата си с менюто на половинката. “Досега на жените им се налагаше да готвят по два пъти, когато са на диета – за себе си и за мъжа си, и това проваляше отслабването им, защото е хем скъпо, хем трудно. “Сексът и гладът” слага край на тази мъка”, обяснява българската Кари Брадшоу.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата